Kwartetspel Westervoort

Beste ouders en leden,

Op vrijdag 20 november hebben wij als vereniging 50 kwartetten in ontvangst mogen nemen die gemaakt zijn door de Stichting Kulturhus Westervoort.

Met het project “Zet Westervoort op de kaart” hebben jongeren twee kwartet/kaartspellen gemaakt. Het Jeugd aanzet Kwartet en het Historisch Kwartet.

Van de Stichting hebben we van elk thema 25 kaartspellen ontvangen. Deze mogen wij voor een vastgesteld bedrag van € 5,00 per stuk verkopen en de opbrengst is voor onze vereniging.

Met de aankoop steun je dus onze vereniging en kom je in bezit van een echt Westervoorts kwartet/kaartspel! Ook onze D staat hierin!

Voor de D reserveren we op voorhand 10 exemplaren van het Jeugd aanzet kwartet, zodat zij er zeker van zijn dat ze deze in bezit kunnen krijgen. De overgebleven exemplaren en het Historisch Kwartet kunnen gereserveerd worden. Je kan van de twee kaartspellen er maar één kopen. Hierbij geldt op=op. Reserveerperiode tot 1 week na publicatie van de nieuwsbrief, tot en met 3 december 2020.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan even een berichtje naar secretaris@wesstar.nl met je keuze voor :

1) Het Jeugd aanzet Kwartet

2) Het Historisch Kwartet.

Voor het afhalen en betalen organiseren we een nog nader te bepalen ochtend op het clubhuis. De geïnteresseerden ontvangen hiervan een bericht,

Namens het bestuur.