Vrijwilligerswerk

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Ook bij Wesstar kunnen we nog wat mensen gebruiken! We hebben vacatures voor kleine en grote klussen. Zie hieronder de actuele vacatures.

KLUSJESMANNEN OF -VROUWEN GEZOCHT!

SAMENVATTING

Wesstar is een kleine gezellige vereniging met ca 60 actieve leden. We zijn opzoek naar 2 of 3 enthousiaste mensen, voor 1 à 2 x per maand klusjes helpen doen.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De 60 actieve jeugd- en senioren leden van KV Wesstar spelen mee in de nationale competitie (KNKV) om het felbegeerde kampioenschap. Daarnaast ontmoeten de korfballers elkaar ook buiten de lijnen tijdens diverse activiteiten voor jong en oud. Wesstar is een betrokken sportvereniging met passie voor korfbal. Om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen is beheer en onderhoud aan onze accommodatie van groot belang. Wij zijn daarom ter ondersteuning van ons klusteam op zoek naar versterking.

Taakomschrijving:

Wij zijn op zoek naar iemand die diverse (kleine) klussen kan klaren in en rondom onze kantine/sportveld. Wij zoeken iemand die als vrijwilliger samen met onze andere klussers kan helpen bij diverse kleine klusjes. Heb je tijd over of ben je met pensioen? Neem vooral contact op zodat we kunnen kijken of er een match is.

Klusjes: Te denken valt aan het repareren alle voorkomende kleine klusjes zoals het vervangen van lampen, herstellen van korfbal attributen, schilderwerk en groenonderhoud, Het in bezit zijn van eigen gereedschap is een pré (als vereniging hebben we zelf geen materieel).

Wesstar is een korfbalvereniging die gevestigd is aan de Achterse Weide in Westervoort die in de periode van maart -oktober haar activiteiten heeft op het sportcomplex. In de wintermaanden is de vereniging ondergebracht in een commerciële sporthal. Activiteiten vinden er dan niet plaats op het clubhuis.

Functie-eisen:

Enige bouwkundige kennis en het hebben van eigen gereedschap is een pre.

Werktijd:

In overleg, flexibel.