Wesstar F1 Rheko F1. 18-2-2017. 13-12 gewonnen!!

Tekst: Cees Broers
Er zijn 2 spelers van de B1 die gevraagt zijn om te fluiten .Sjoerd en Mei-Lin en Annemarie zal hun daarin begeleiden. Spannend want ze hebben niet veel fluit ervaring maar toch willen ze de uitdaging aan. Top. Sjoerd begint de wedstrijd en fluit in.
We beginnen en het gaat goed. we komen zelfs op voor sprong. iedereen doet echt hun best in aanvallen en ook het verdedigen wordt goed opgepakt.De tegenstander moet zelfs regelmatig de superspeler inschakelen om erge te voorkomen. Het is echt leuk om te zien dat elk doelpunt werd gevierd maar meteen met een beetje aansporen gaan we meteen weer verdedigen. zelfs Pieter speelt een top wedstrijd. Hij pakte de bal er soms tussen uit en dat werdt beloont door het publiek met gejuich.Maar de tegenstander liet zich niet gemakkelijk verslaan. in het tweede deel van de wedstrijd onder leiding van Mei-Lin kwamen ze steeds dichterbij. 2 keer kwamen ze gelijk. In de laatste minuut kwamen ze gelijk maar.. we wisten net een paar seconden voor tijd nog een keer te scoren.
Berna en ik zijn heel trots op jullie. en wat was het spannend. en weet je jullie zijn het enigste team wat heeft gewonnen vandaag. Geniet ervan.